fbpx

Implanti za lice – korekcija i ulepšavanje lica implantima za bradu, malarne i bukalne regije

SADRŽAJ OVOGA SAJTA JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA, SVAKO KOPIRANJE, KORIŠĆENJE BILO KOJEG SADRŽAJA, DELA TEKSTA, FOTO ILI VIDEO MATERIJALA JE STROGO ZABRANJENO

Ulepšavanje lica implantima za lice

Implantati za lice donose ravnotežu i bolju proporciju strukturalnom izgledu vašeg lica. Ako vam smeta mala brada, slaba vilica ili nedostatak konture lica, plastična hirurgija vam može pomoći implantatima za lice.

Šta su implantati za lice?

Implantati lica su posebno formirani čvrsti materijali najčešće od silikona, a kompatibilni su sa ljudskim tkivima, dizajnirani da poboljšaju ili uvećaju fizičku strukturu vašeg lica.

Precizan tip i veličina implantata za lice koji najviše odgovaraju vama zahteva procenu vaših ciljeva, karakteristike koje želite da ispravite i procenu vašeg hirurga.

Dok se bilo koje područje vašeg lica može povećati implantatima, obrazi, brada i vilice su najčešća mesta za implantate lica. Ako vam smeta mala brada, slaba vilica ili nedostatak konture lica, plastična hirurgija sa implantatima za lice može vam pomoći.

Chin implanti

Implantati na bradi mogu povećati veličinu i projekciju brade koja nije proporcionalna sa čelom i sredinom lica. Mala ili uvučena brada se takođe može opisati kao ona koja izgleda kao da nestaje u vratu pojedinca normalne težine, a ne kao posebna crta lica.

Implanti za bradu

 

Implantati vilice

Implantati za vilicu povećavaju širinu donje trećine lica. Slično bradi, slaba vilica se može smatrati onom koja nije dobro definisana i različita od vrata ili onog koji se više kosi nego ugao od uha do brade. U nekim slučajevima, i brada i vilica mogu doprineti neuravnoteženosti lica.

Implantati vilice

Implantati na obrazima

Implantati obraza povećavaju projekciju jagodica. Oni dodaju volumen u područja koja mogu biti udubljena ili ravna.

Implantati na obrazima

Ko je dobar kandidat za implantate za lice?

Plastična hirurgija ukoliko koristi implantate lica najbolje se izvodi na ljudima čija su glava i lobanja dostigli fizičku zrelost, a koja se obično javlja u kasnoj adolescenciji.

Dobar kandidat za implantate lice mora da bude fizički zdrav i da ima pozitivan pogled i specifične ciljeve u cilju poboljšanja kontura lica.

Close Menu