fbpx

Klinika za plastičnu hirurgiju

SADRŽAJ OVOGA SAJTA JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA, SVAKO KOPIRANJE, KORIŠĆENJE BILO KOJEG SADRŽAJA, DELA TEKSTA, FOTO ILI VIDEO MATERIJALA JE STROGO ZABRANJENO.

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju - MSB, hol

Beograd je jedan od najpoznatijih gradova u svetu sa vrlo razvijenom plastičnom i estetskom hirurgijom, kao i rekonstruktivnom hirurgijom. Srbija i Beograd su dali veliki broj svetskih priznatih stručnjaka iz oblasti plastične i estetske hirurgije.

Opširnije o Medicinskom Sistemu Beograd

Zdravstvena ustanova Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd – MSB predstavlja sistem koji objedinjuje sve medicinske i stomatološke specijalnosti.

U svom sastavu Medicinski Sistem Beograd poseduje klinike za: plastičnu i estetsku hirurgiju, opštu hirurgiju, internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju, kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti neurologije, psihijatrije, ortopedije, ORL, kožnih bolesti i mnogih drugih grana medicine.

U mogućnosti smo da izvršimo kompletnu dijagnostiku. UZ, rentgen, gastroskopija, colonorectoskopija, 4D UZ pregledi u trudnoći, biopsijske procedure sa HP verifikacijom za 24 sata kao i kompletne laboratorijske analize. U okviru MSB o Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara različitih specijalnosti, 25 stalno zaposlenih medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, Akademika i profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju - MSB - logo
Bolnica Medicinski Sistem Beograd
sa hospitalnim delom i operacionim blokom smeštena je u ulici Vojvode Stepe 323.

U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena estetske hirurgije, ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, maksilofacijalne hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, koloproktalne kao i onkoloske hirurgije dojke, tireoidne zlezde, kože, mekih tkiva, torakalne hirurgije itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju funkcioniše u okviru zdravstvene ustanove Medicinski Sistem Beograd-MSB koja se nalazi u ulici Vojvode Stepe 323. Kao najpoznatije svetske klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju naša bolnica za plastičnu i estetsku hirurgiju poseduje vrhunsku opremu i vrhunski obučeni kadar.

Najbolja preporuka svake klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju je broj zadovoljnih pacijenata sa čime se mi izuzetno ponosimo.

S poštovanjem,
Vaša MSB
Opšta bolnica – MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

Close Menu