fbpx

Plastična i estetska hirurgija

SADRŽAJ OVOGA SAJTA JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA, SVAKO KOPIRANJE, KORIŠĆENJE BILO KOJEG SADRŽAJA, DELA TEKSTA, FOTO ILI VIDEO MATERIJALA JE STROGO ZABRANJENO

Plastična i estetska hirurgija

Usluge plastične i estetske operacije u Beogradu

Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.

Sve veća popularnost plastične i estetske hirurgije nije slučajna. Ulepšavanje tela i postizanje željenog izgleda može znatno da utiče na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske hirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove. Ukoliko estetsku operaciju vrši vrhunski stručnjak iz te oblasti, pacijentima se može povratiti mladalački izgled koji bi osobu podmladio u nekim slučajevima i preko deset godina.

Želja za podmlađivanjem datira još iz davnina, pa je i prva estetska operacija urađena čak pre više od sto godina.

Estetski hirurg ima odgovoran zadatak, a to je da u dogovoru sa pacijentom utvrdi njegove tačne želje, kao i da mu pruži odgovarajuće savete kako bi željeni izgled bio usklađen i prirodan.

Danas se koriste različite plastične i estetske operacije kao što su: lifting lica, zatezanje stomaka (abdominoplastika), korekcija i podmlađivanje kapaka, operacija ušiju, estetska operacija i korekcija nosa (rinoplastika), povećanje dojki, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastija, liposukcija, fileri, hemijski pilinzi, mikrodermoabrazija, hemijski pilinzi itd.

Estetska hirurgija zahteva kreativnost i ogromnu preciznost, a sve to može da postigne samo najbolji estetski hirurg. Svaka klinika za estetsku hirurgiju treba da poseduje vrhunski i najbolji tim estetskih hirurga, što klinika za estetsku hirurgiju – Medicinski Sistem Beograd poseduje.

Ukoliko želite potpuno zadovoljstvo sopstvenim izgledom, slobodno nas konaktirajte putem kontakt forme ili na brojeve telefona: 011 266 26 50, 063 397 661. Mi ćemo vam pružiti sve informacije o pripremama za esteske operacije i zahvate, njihov tok i oporavak. Rado ćemo vam dati željene informacije, zakazati vam pregled ili operaciju.

Mi veoma uspešno izvodimo ogroman i različit spektar operacija iz domena kako plastične i estetske tako i rekonstruktivne hirurgije u Beogradu.

PLASTIČNA I ESTETSKA HIRURGIJA

Za postizanje željenog izgleda u domenu estetske hirurgije postoje razni zahvati, a odabirom pravog ili kombinacijom više njih, mi za Vas možemo postići fantastične rezultate. Neki od najčešćih estetskih zahvata su:

Close Menu