fbpx

Velike grudi i prednosti koje one pružaju

SADRŽAJ OVOGA SAJTA JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA, SVAKO KOPIRANJE, KORIŠĆENJE BILO KOJEG SADRŽAJA, DELA TEKSTA, FOTO ILI VIDEO MATERIJALA JE STROGO ZABRANJENO.

Velike grudi - velike prednosti

Žene su u velikom procentu nezadovoljne svojim izgledom, a grudi kao jedna od najznačajnijih odlika ženstvenosti uglavnom trpe najviše samokritike. I uglavnom je tema veličina grudi i strah da one nisu velike koliko bi trebalo da bi bile poželjne i davale sigurnost i samopuzdanje.

Da li su moje grudi dovoljno velike?

Da li moje velike grudi imaju prednosti i koje su to?

Rešimo sve nedoumice i otkrijmo benefite velikih grudi.

Da li male ili velike grudi imaju više prednosti?

Mora se uzeti u obzir činjenica da ženske grudi same po sebi nisu nosioci celokupne ličnosti. Različite veličine grudi kod žena doprinose jedinstvenosti i unikatnosti svake ponaosob, pri čemu svaka žena ima i specifičan stav i odnos prema svojim grudima. A taj se stav i te kako reflektuje na okolinu.

Ali ako imate velike grudi, one privuku pažnju čim se pojavite. Nekada to može da smeta, a nekada veće grudi podižu samopouzdanje i postaju jedan od glavnih razloga što ste zadovoljni svojim telom.

Dok neke žene vole da odmah privuku pažnju svojim dekolteom, druge više vole što sa malim grudima mogu da spavaju na stomaku.

Dakle, prednosti većih ili manjih grudi zavise od vašeg stava prema njima, odnosno zadovoljstva kakve ženske obline vam je priroda dodelila. Prednosti postoje u oba slučaja, ali je činjenica da se o velikim grudima vodi više polemike i mahom se ukrštaju stanovišta o njihovim prednostima.

Velike grudi – prednosti gledane sa dva stanovišta

Naravno, različita su gledišta o prednostima bujnih grudi, kao uostalom i o svemu drugom u životu, ali mogli bismo ih podeliti na dva osnovna viđenja:

1. Prvo je ono koje imaju pripadnice lepšeg pola

Velike grudi su bitnije ženama
Većina žena smatra da je bolje imati velike grudi

Dokazano je da su žene mnogo više opterećene činjenicom kolike grudi imaju, i uglavnom su nezadovoljne ako imaju manje grudi. Većina devojaka smatra da su velike grudi propusnica za lepši život, bolji izgled i lakši izbor partnera. One uglavnom priželjkuju velike grudi koje bi im donele veći seksipil i magičnu privlačnost kod suprotnog pola. Stoga je danas sve veći broj žena koje se odlučuju na proceduru povećanja grudi.

2. Drugo je viđenje muške populacije

Muškarci preferiraju veće grudi ako su istaknute obline
Veći broj muškaraca prednost daje skladnom telu nego samo velikim grudima

Muškarci imaju malo drugačije mišljenje. Velike grudi njima jesu atraktivne, ali im je mnogo bitniji sklad celog tela. Obline sve zajedno treba da budu uravnotežene, jer velike grudi ne izgledaju isto na ženama krhke, sitne građe, ili na ženama malo bujnijih bokova i celokupne figure. Stoga, ako želite da povećate svoje grudi, imajte u vidu koliko je i zašto je bitan sklad grudi.

U svakom slučaju, stvar je lične percepcije i doživljaja svog ili tuđeg tela, ali velike grudi svugde poberu velike simpatije i dokazuju da imaju dosta benefita.

Glavni benefiti koje donose velike grudi

Svako bi iz svog ugla mogao reći po neku dobrobit velikih grudi, ali mi ćemo izdvojiti nekoliko najčešće spominjanih.

Uz veće grudi dolazi i veće samopouzdanje

Veće grudi - veće samopouzdanje
Žena zadovoljna svojim velikim grudima je srećna i sigurna u sebe

Kod većine žena velike grudi su glavni antidepresiv, izvor zadovoljstva i samodopadanja, što u velikoj meri podiže samopouzdanje i doprinosi kvantitetu i kvalitetu socijalnog života.
Žena zadovoljna svojim izgledom je sigurna u sebe svugde i u svakoj prilici.

Moramo priznati, prilično bitan benefit velikih grudi.

Uvek izgledate ženstveno i lepo

Uz velike grudi žene su uvek privlačne
Velike grudi su podjednako ženstvene i ispod zakopčane i raskopčane košulje

Bilo koji odevni predmet na ženi sa velikim grudima izgleda ženstveno. Zatvorena rolka, dekoltirana majica, manje ili više raskopčana košulja jednako lepo izgledaju na oblinama i privlače pažnju. Žene svakako vole da budu lepe i pomalo zavodljive, a velike grudi pružaju te prednosti.

Ne trebaju vam trikovi da naglasite lep dekolte

Velike grudi i dekolte ne traže dodatni ukras oko vrata
Razdeljak između velikih grudi čini lep dekolte gde je nakit višak

Lep vrat i otvoren dekolte sasvim su dovoljan nakit ženama koje je priroda počastila velikim grudima. Ne trebaju im ogrlice, lančići duži ili kraći, koji će usmeriti poglede i ulepšati ovaj prelep deo tela. Dobro izabran grudnjak koji će naglasiti razdeljak između grudi biće najveći ukras ženskog dekoltea.

Svi nedostaci na telu ostaju neprimećeni ako imate velike grudi

Pored velikih grudi opušten stomak će ostati neprimećen
Ako imate velike grudi, one će skrenuti pažnju sa bilo kog nedostatka koji imate

Velike grudi zarobe poglede prisutnih, pa još ako je lepo naglašen dekolte, svaki nedostatak na telu će proći potpuno nezapažen. Takve grudi imaju prednost nad opuštenim stomačićem, mlitavim nadlakticama ili celulitom. Uz njih ste uvek sigurni, velike grudi će držati pažnju i izdominirati nad svim manama.

Bez vežbi imate jake mišiće leđa i ramena

Veće grudi traže veći napor leđnih mišića i jačaju ih
Mišići leđa i ramena su jači kod žena sa velikim grudima

Žene koje imaju bujne grudi, stalno imaju dodatnu težinu koju moraju da nose. Zahvaljujući tome mišići njihovih leđa i ramena konstantno rade, “vežbaju” i zatežu se. Nisu potrebne teretane, tegovi i sprave koje jačaju mišiće ove regije. Neko bi rekao da zbog ovoga velike grudi donose probleme, ali većina smatra da je to savršen spoj lepog i korisnog.

Velike grudi vam olakšavaju dobijanje pomoći u raznim situacijama

Prednost velikih grudi je brže dobijanje pomoći
Ako se pokvari auto ženi koja ima veće grudi, sigurno će brzo stati da pomognu

Često smo bili svedoci da devojke većih grudi pre dobiju potrebnu pomoć nego one čije grudi imaju manji obim. Devojka bujnijih grudi koja trči na autobus biće sigurno sačekana, svaka žena koja treba pomoć na putu, ili joj treba usluga trgovca, majstora, komšije, uvek će pre dobiti pomoć ako ima osmeh i veći dekolte. To jednostavno tako funkcioniše, smišljeno ili potpuno nenamerno, svaka žena većih grudi pre će biti primećena i uslužena.

Dakle, možemo zaključiti da je lepo imati velike grudi i da one pružaju povoljnosti, pa je sasvim razumljivo što veliki broj žena želi ovu privilegiju.

Želite li i vi velike grudi i njihove prednosti?

U svakodnevnim razgovorima žena, sigurno je najčešće pitanje i nedoumica kako povećati grudi – hirurgijom ili prirodnim putem?

Potpuno je jasno da grudi i estetska hirurgija odavno imaju jako dobru povezanost i širok spektar intervencija. Kada želite da dobijete velike grudi brzo i efikasno, najbolje rešenje uvek vam nudi plastična i estetska hirurgija sa svojim brojnim zahvatima uvećanja grudi.

Bez obzira koje su vaše želje i koliko velike grudi želite, neophodna je konsultacija sa estetskim hirurgom koju možete uz ponuđen kontakt lako i brzo zakazati.

Danas je većina metoda ove grane hirurgije dostupna, zašto onda ne bi i vaša želja da imate velike grudi i sve njihove benefite bila ostvarena.

Piše: plastični hirurg Prof. dr Milan Jovanović

Plastični hirurg Prof. dr Milan Jovanović

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

Šef je Katedre za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Autor je preko 330 radova iz oblasti plastične hirurgije koji su prezentovani na mnogim kongresima i štampani u najeminentnijim svetskim časopisima iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Prof. dr Milan Jovanović je jedan od retkih lekara koji je objavio patent iz oblasti plastične hirurgije.

Pročitajte više o hirurgu ili posetite društvene mreže:

Piše: plastični hirurg Prof. dr Milan Jovanović

Plastični hirurg Prof. dr Milan Jovanović

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

Šef je Katedre za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Autor je preko 330 radova iz oblasti plastične hirurgije koji su prezentovani na mnogim kongresima i štampani u najeminentnijim svetskim časopisima iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Prof. dr Milan Jovanović je jedan od retkih lekara koji je objavio patent iz oblasti plastične hirurgije.

Pročitajte više o hirurgu ili posetite društvene mreže:

Podelite ovu stranicu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email
Close Menu